Gamend.NET

firefox indir

 
 
         Federasyon 6+2'de karar kıldı


6+1 sınırlaması nedeniyle yabancı transferini askıya alan Fenerbahçe'ye Futbol Federasyonu'ndan iyi haber geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün İstanbul’da yaptığı haftalık olağan toplantısında, yabancı statüsünde oynayan futbolcularla ilgili kontenjanı artırma kararı aldı. Yönetim Kurulu, daha önce 6 artı 1 olan yabancı statüsündeki oyuncu sayısını, 6 artı 2’ye çıkardı. Bu durumda, oyunda yabancı statüsünde yine 6 oyuncu oynayacak, kulübede ise 2 futbolcu bulundurulacak.

Yönetim Kurulu, 1 Şubat 2008 tarihinde sona erecek olan ikinci transfer ve tescil dönemini, 6 Şubat 2008 Çarşamba günü mesai bitimine dek uzattı.

Futbol Genel Kurulu tarafından alınan karar gereği, 14-15 Şubat tarihlerinde Ankara’da yapılacak seçimli genel kurul için, Yönetim Kurulu, gerekli ilânların verilmesi ve hazırlıkların başlatılmasını kararlaştırdı.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, A Milli Takım’ın Avrupa Şampiyonası finalleri öncesi Almanya’da oynayacağı 3 hazırlık maçının organizasyon ve yayın haklarının pazarlanması konunda gelen teklifleri değerlendirdi. FIFA ve UEFA’nın bu tür organizasyonlarda aradığı koşullara uygunluğu nedeniyle Saran Grubu ile sözleşme imzalanmasına karar verildi.

FANATIK



Haber hakkında
Kategori: Spor
Eklenme tarihi: 30.01.2008 - 00:27:25

Etiketler: Federasyon 2'de karar kıldı
 
 
 
Rastgele Oyun Videoları

Enemy Territory: Quake Wars Gameplay 2

Onimusha 3: Demon Siege

V-Rally 3

 
Copyright (C) Gamend.NET
Sayfalarımız için en iyi verim Firefox tarayıcı ile 1024x768 çözünürlükte sağlanır
Sitemizde 175 Adet Oyuncu Bulunuyor
Gamend.NET 
eXTReMe Tracker
Tanıtımı Kapat