Ünlü Online Oyunlar Ücretsiz Oluyor

Kategori: Bilim & Teknoloji
Eklenme tarihi: 5 Ağustos 2010, Perşembe
İnternet üzerinden online olarak oynanabilen ve milyonlarca oyun severin sevgilisi olan online oyunlar yavaş yavaş ücretsiz olmaya başlıyor.

Massive Multiplayer Online yani çok oyunculu online oyun da ücretsiz hale geliyor.

DnD Online, Lord of the Rings, Company of Heroes gibi online oyunlar ücretsiz oldu. World of Warcraft'ın bile ileride ücretsiz olması bekleniyor. En çok sevilen ve eski online serilerinden olan Everquest II'nin ücretsiz modu olacağı haberleri internette dolaşıyor.

EverQuest II için Extended isimli yeni bir abonelik sistemi geldi. Bu üyelik sisteminde ücret yok fakat daha fazla satın alınabilecek eşya bulunuyor. Oyun içerisinde ırklarda ve sınıflarda biraz kısıtlama var ve toplanabilecek altın miktarı kısıtlı.

İsteyen oyuncular eski aboneliklerine devam edebilecek, yeni oyuncular da Everquest II'yi ücretsiz olarak oynamaya başlayacaklar.

Online oyunların ücretsiz olacağı haberini verdikten sonra, 3doyunlar.net üzerinden de bazı online oyunların ücretsiz olarak oynandığınıda duyuralım. 3doyunlar.net içerisinde gerçek kullanıcılarla karşılıklı olarak oynanabilen 3d online oyunlar kategorisindeki oyunları ücretsiz olarak oynayabiliyorsunuz.

Copyright © Gamend.NET
Sayfalarımız için en iyi verim Google Chrome tarayıcı ile 1920x1080 çözünürlükte sağlanır.
Sitemizde gizlilik politikası kuralları geçerlidir lütfen okuyunuz.
Sitemizde 49 adet gamend oyuncusu bulunuyor.

Gamend Teknoloji, Spor ve Oyun Haberleri
Powered by Erenet.info

Sayfa altı fırsatları: En güzel 3d oyunlar Türkiye'nin en iyi 3d oyun sitesi 3doyunlar.net de. IP adresim nedir? sorusunun yanıtı ipsorgu.com sitesinde.

www.gamend.net