Vestel akıllı telefon modelini tanıttı

Kategori: Bilim & Teknoloji
Eklenme tarihi: 7 Eylül 2014, Pazar
Bir süredir gerek yazılı, gerekse görsel medyada bildiğiniz gibi bir reklam vardı. Vestel'in akıllı telefon piyasasına gireceğine dair kararlı bir reklamdı. Açıkçası birçok kişide merak uyandırmıştı. Sanırım o an geldi ve Vestel akıllı telefon modelini tanıttı.

Internationale Funkausstellung Berlin 2014'te yapılan resmi tanıtıma göre, Vestel'in akıllı telefon piyasasına ilk etapta 2 farklı modelle gireceği, bu modellerin Venus X ve Venus V olarak isimlendirildiği açıklandı.

Cep telefonlarının aktif olarak kullanılmaya başlandığı 15-20 yıldır ithal ürün kullandığımızı düşünürsek, sevindirici bir gelişme. Açıkçası yıllardır neden bizim markalarımızın bu işe girmediğini de merak ederdim. Gerçi bıraksanız yüzlerce girişimci bu işi yapar, fakat bu tarz olaylarda hep bürokratik sorunları, siyasi engellemelerin varlığını düşünüyorum. Her neyse, Vestel bu sorunları aşmış olacak ki akıllı telefon piyasasına giriş yaptı. Hem de hızlı bir giriş; 2 farklı modelle! 22 Eylül 2014 tarihinde piyasaya sunulacağı açıklanan bu modellerin fiyatlarının ise 649,00 TL ve 899,00 TL olacağı açıklandı.

Google ile Android işletim sisteminin kullanılması için anlaşma yapan bu şirketin, yasal olarak Google Play hizmetlerini kullanabileceğini de belirtmek gerek.

Venus V ve Venus X'in 5.0'' ve 5.5'' olmak üzere 2'şer ekran boyutu seçeneği olacak olan iki modelden 5.0'' ekrana sahip olanının 540 x 960 piksel (qHD) ekran çözünürlüğüne, geniş görüş açısı imkanı veren IPS ekrana, Android 4.3 işletim sistemine, dört çekirdek 1,2 GHz Qualcomm işlemciye, 8 MP arka ve 2 MP ön kameraya ve 1 GB Ram ve 8 GB dahili hafızaya sahip olacağı, 5.5’’ ekran boyutuna sahip modellerindeyse 720 x 1280 piksel (HD) ekran çözünürlüğüne, geniş görüş açısı imkanı veren IPS ekrana, 4 çekirdek 1,4 GHz Qualcomm Snapdragon 400 işlemciye, Android 4.4 işletim sistemine, 13 MP arka ve 2 MP ön kameraya, 1 GB Ram ve 16 GB dahili hafızaya, bunların dışında 4G teknolojisine ve NFC özelliklerine sahip olacağı açıklandı.

Türk markaları için sevindirici bir gelişmeyle karşı karşıyayız. Umarız her 2 model de başarılı olur ve uzun vadede uluslararası bir satış başarısı yakalar.

Copyright © Gamend.NET
Sayfalarımız için en iyi verim Google Chrome tarayıcı ile 1920x1080 çözünürlükte sağlanır.
Sitemizde gizlilik politikası kuralları geçerlidir lütfen okuyunuz.
Sitemizde 47 adet gamend oyuncusu bulunuyor.

Gamend Teknoloji, Spor ve Oyun Haberleri
Powered by Erenet.info

Sayfa altı fırsatları: En güzel 3d oyunlar Türkiye'nin en iyi 3d oyun sitesi 3doyunlar.net de. IP adresim nedir? sorusunun yanıtı ipsorgu.com sitesinde.

www.gamend.net