Darkstone hileleri / hile kodları

Bunlar hile değiller ama bu üç kağıtları yaptıktan sonra oyun daha güzel olacaktır:

Bonus Şarkı: Kasabanın meydanındaki şarkıcıların tabağına bir altın atarsanız sizin için oldukça hoş bir şarkı söylerler.

Altın Yumurtlayan Tavuk: Eğer adamlarınızdan biri Thief ise kasabadaki tavuktan altın bir yumurta çalabilirsiniz. Ama dikkat bunu çok kez üst üste yapamazsınız.

Ekstra Altın: Oyuna başlarken her adamınızın 1500 altını vardır. Yeni bir oyun başlayınca adamlarınızın birinin altınlarını diğerine aktarın ve oyunu kapatın. Sonra yeni bir oyuna başlayın ve bu sefer bir öncekinde altınları alanı ve yeni birini alın. Şimdi bir adamınızda 3000 diğerinde 1500 yani 4500 altınınız olacaktır. Bu yöntemi tekrarlayarak altınlarınızı dilediğiniz kadar çoğaltabilirsiniz.

UYARI: Sitemizde bulunan hile kodları internet ortamında derlenmiş olan içerikler olup, oyun sayısının oldukça fazla olması nedeniyle tarafımızca test edilme şansı bulunmamakta olup, sitemiz hile içeriğinin doğruluğunu ve güvenliğini teyit edememektedir. Bu nedenle sitemizde yazılı bulunan hileleri kullanmaya karar vermeniz durumunda sorumluluğun tamamen size ait olduğunu bilmelisiniz.


Hile Hakkında

Platformu: PC
Eklenme tarihi: 7 Ocak 2008, Pazartesi

Etiketler: Darkstone

Oyun ile ilgili etiket arama ifadeleri: Darkstone hileleri, Darkstone hile kodları, Darkstone hile

Copyright © Gamend.NET
Sayfalarımız için en iyi verim Google Chrome tarayıcı ile 1920x1080 çözünürlükte sağlanır.
Sitemizde gizlilik politikası kuralları geçerlidir lütfen okuyunuz.
Sitemizde 46 adet gamend oyuncusu bulunuyor.

Gamend Teknoloji, Spor ve Oyun Haberleri
Powered by Erenet.info

Sayfa altı fırsatları: En güzel 3d oyunlar Türkiye'nin en iyi 3d oyun sitesi 3doyunlar.net de. IP adresim nedir? sorusunun yanıtı ipsorgu.com sitesinde.

www.gamend.net