Star Wars: Episode I: The Phantom Menace hileleri / hile kodları

1-) Ana menüde "Options" seçeneğinin üzerine gelin (ama girmeyin).
2-) Üçgen, Yukarı, Sol, L1, R2, Kare, Yukarı, Sol tuşlarına sırayla basın. Eğer kod çalışırsa bip sesi işlemi onaylayacak.
3-) L1 + Select + Üçgen tuşlarının hepsi birden basılıyken "droid test debug menu" açılacak ve içinde seviye seçimi, FMV sequence (filmler), sound test, ve ölümsüzlük seçenekleri çıkacak.
4-) Seçtiğiniz seviyeden başlamak için "cheat menüsü"nden çıkın ve yeni bir oyuna başlayın.
5-) Filmleri seyretmek için (FMV sequences) veya oyundaki sesleri dinlemek için cheat menüsündeyken seyredeceğiniz/dinleyeceğiniz klibi seçip X tuşuna basın.

Cheat menüsünü istediğiniz zaman L1 + Select + Üçgen tuşlarına beraber basıp açabilirsiniz.

Dipnot: Playstation hileleri PAL yada NTSC sistem farklılığından dolayı çalışmayabilir, lütfen hangi sistem olduğuna dikkat ediniz.

UYARI: Sitemizde bulunan hile kodları internet ortamında derlenmiş olan içerikler olup, oyun sayısının oldukça fazla olması nedeniyle tarafımızca test edilme şansı bulunmamakta olup, sitemiz hile içeriğinin doğruluğunu ve güvenliğini teyit edememektedir. Bu nedenle sitemizde yazılı bulunan hileleri kullanmaya karar vermeniz durumunda sorumluluğun tamamen size ait olduğunu bilmelisiniz.


Hile Hakkında

Platformu: PlayStation
Eklenme tarihi: 13 Ocak 2008, Pazar

Etiketler: Star Wars Episode The Phantom Menace

Oyun ile ilgili etiket arama ifadeleri: Star Wars: Episode I: The Phantom Menace hileleri, Star Wars: Episode I: The Phantom Menace hile kodları, Star Wars: Episode I: The Phantom Menace hile

Copyright © Gamend.NET
Sayfalarımız için en iyi verim Google Chrome tarayıcı ile 1920x1080 çözünürlükte sağlanır.
Sitemizde gizlilik politikası kuralları geçerlidir lütfen okuyunuz.
Sitemizde 49 adet gamend oyuncusu bulunuyor.

Gamend Teknoloji, Spor ve Oyun Haberleri
Powered by Erenet.info

Sayfa altı fırsatları: En güzel 3d oyunlar Türkiye'nin en iyi 3d oyun sitesi 3doyunlar.net de. IP adresim nedir? sorusunun yanıtı ipsorgu.com sitesinde.

www.gamend.net