3D Oyun Heyecanı

Kategori: Oyun Dünyası
Eklenme tarihi: 6 Ekim 2010, Çarşamba
3D Oyun HeyecanıCall of Duty'nin yeni sürümü, üç boyutlu olarak da piyasaya sürülen ilk video oyunu olacak.

Popüler savaş oyunu Call of Duty'nin Black Ops adlı yeni sürümü, üç boyutlu olarak da piyasaya sürülen ilk video oyunu olacak.

Video oyunseverlerin merakla beklediği haber geldi. Video oyunlarda da kullanılması kaçınılmaz olan 3D teknolojisinin ilk örneği Call of Duty serisinden çıkacak.

Milyonlarca kişinin oynadığı Call of Duty serisinin yedinci oyunu Blacks Ops, 3d oyun olarak raflarda yerini almaya hazırlanıyor. Çıkış tarihiyse 9 Kasım olarak açıklandı.

Oyunun 3 boyutlu versiyonu Xbox 360, PlayStation3 ve PC'lerle uyumlu formatlarda piyasaya sürülecek. Oyunun içeriği aynı. Ancak 3 boyutlu yeni versiyon oyunseverlere farklı bir deneyim vaadediyor.

Firma sözcüleri, grafikler 3 boyutlu olduğu için oyundaki her unsurun 'tamamen gerçekmiş gibi' hissedileceği iddiasında; "Ateş ederken yahut koridorda yürürken gerçekten oyunun içinde olduğunuzu düşüneceksiniz" diyorlar. (NTV)

Copyright © Gamend.NET
Sayfalarımız için en iyi verim Google Chrome tarayıcı ile 1920x1080 çözünürlükte sağlanır.
Sitemizde gizlilik politikası kuralları geçerlidir lütfen okuyunuz.
Sitemizde 34 adet gamend oyuncusu bulunuyor.

Gamend Teknoloji, Spor ve Oyun Haberleri
Powered by Erenet.info

Sayfa altı fırsatları: En güzel 3d oyunlar Türkiye'nin en iyi 3d oyun sitesi 3doyunlar.net de. IP adresim nedir? sorusunun yanıtı ipsorgu.com sitesinde.

www.gamend.net