Apex Legends 12. Sezonu için fragman yayınlandı

Kategori: Oyun Dünyası
Eklenme tarihi: 7 Şubat 2022, Pazartesi

Apex Legends'in "Defiance" isimli 12. sezonu yakında başlıyor. Lansman öncesinde güncelleme için bir fragman yayınlandı. Detaylar haberimizde.

Apex Legends 12. Sezonu için fragman yayınlandı

Respawn Entertainment tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanan, oynaması ücretsiz bir battle royale-kahraman nişancı oyunu olan Apex Legends'te Sezon 2'nin başlamasına çok az kaldı. 8 Şubat 2022 tarihindeki lansman öncesinde oyunun geliştiricisi olan Respawn tarafından güncelleme için bir battle pass fragmanı yayınlandı.

Defiance olarak adlandırılan 12. sezonda ödüllerin kilidini açmak için oyuncuların tamamlamaları gereken günlük ve haftalık ek zorluklar eklenecek. Bunlar, Seer ve Loba için yeni Efsanevi seviye setlerin yanı sıra Ash, Crypto ve Lifeline için Epic setleri içeriyor. Hemlok tüfeği için yeni reaktif skinler de bulunuyor. Yeni kahraman Maggie'nin yanı sıra Control adlı yeni bir 9v9 modu ekleniyor. Defiance'da ayrıca Olympus haritası güncelleme alacak ve yeni bir dereceli sezonu başlayacak.

Yeni savaş geçişinde ücretsiz ve ücretli bir parkur bulunmakta. Ücretli parkurun kilidini açabilmeniz için 950 Apex Coins veya ücretli parkurun ilk 25 seviyesinin kilidini açmak için 2.800 Apex Coins harcamanız gerekecek.

Son olarak Escape adı verilen 11. sezonda, oyuna Storm Point adlı yeni bir tropikal Battle Royale haritası eklenmişti. 11. sezon, 2 Kasım 2021 tarihinde başlamıştı. Yeni sezonun başlamasıyla birlikte 11. sezon da sona ermiş olacak.

Apex Legends, 2019 yılının şubat ayında PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında, 2021 yılının mart ayında ise Nintendo Switch platformunda piyasaya sürülmüştü. Oyunun ayrıca dokunmatik ekranlar için özel tasarlanan Apex Legends Mobile adlı mobil versiyonu da duyurulmuş durumda ve piyasaya sürülmesi bekleniyor. Oyunda ayrıca platformlar arası oynama desteği de bulunuyor.


Copyright © Gamend.NET
Sayfalarımız için en iyi verim Google Chrome tarayıcı ile 1920x1080 çözünürlükte sağlanır.
Sitemizde gizlilik politikası kuralları geçerlidir lütfen okuyunuz.
Sitemizde 82 adet gamend oyuncusu bulunuyor.

Gamend Teknoloji, Spor ve Oyun Haberleri
Powered by Erenet.info

Sayfa altı fırsatları: En güzel 3d oyunlar Türkiye'nin en iyi 3d oyun sitesi 3doyunlar.net de. IP adresim nedir? sorusunun yanıtı ipsorgu.com sitesinde.

www.gamend.net