Aziz Yıldırım'dan yıldız sözü

Kategori: Spor
Eklenme tarihi: 28 Temmuz 2007, Cumartesi
Yıldırım, genel sekreter Vedat Olcay ve kulüp müdürü Serkan Acar ile birlikte Bursa’nın İznik İlçesinde Fenerbahçeliler Derneği tarafından düzenlenen 100. yıl kutlamalarına katıldı.
Safira Otel’de düzenlenen gecede konuşan başkan Yıldırım, Fenerbahçe kulübü olarak durmadan çalışmaya devam edeceklerini belirterek, geceye katılan taraftarlara "Kısa bir zaman içinde ünlü bir yıldız futbolcuyu daha kadromuza katacağız ama ismini henüz söylemek istemiyorum" dedi.
Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Emin Arslan, İznik Kaymakamı Hüseyin Avcı, Belediye Başkanı Kadri Eryılmaz, eski futbolculardan Rıdvan Dilmen’in de katıldığı gecede, İznik Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Sönmez, Aziz Yıldırım’a İznik çinisi tabak hediye etti.
Yıldırım da, Sönmez’e, Roberto Carlos imzalı 2 adet forma ve üzerinde futbolcuların imzaları bulunan bir top ile minyatür kupa verdi.
Grup Gündoğarken’in sahne aldığı gecede, üzerinde "Yüzyılın şampiyonu Fenerbahçe 1907" yazılı pasta Aziz Yıldırım tarafından kesilirken, Roberto Carlos’un 3 numaralı forması, düzenlenen açık artırmada 7 bin YTL’ye alıcı buldu.

FANATİK

Copyright © Gamend.NET
Sayfalarımız için en iyi verim Google Chrome tarayıcı ile 1920x1080 çözünürlükte sağlanır.
Sitemizde gizlilik politikası kuralları geçerlidir lütfen okuyunuz.
Sitemizde 64 adet gamend oyuncusu bulunuyor.

Gamend Teknoloji, Spor ve Oyun Haberleri
Powered by Erenet.info

Sayfa altı fırsatları: En güzel 3d oyunlar Türkiye'nin en iyi 3d oyun sitesi 3doyunlar.net de. IP adresim nedir? sorusunun yanıtı ipsorgu.com sitesinde.

www.gamend.net