Better Call Saul 6. sezon tarihi açıklandı

Kategori: Hayatın İçinden
Eklenme tarihi: 10 Şubat 2022, Perşembe

Breaking Bad'un öncesini konu alan başarılı dizinin final sezonunun tarihi açıklandı. "Better Call Saul 6. sezon ne zaman yayınlanacak?"

Better Call Saul 6. sezon tarihi açıklandı

Breaking Bad'in bir yan ürünü niteliğinde olan ve Breaking Bad öncesinde ve yer yer sonrasında yaşananların anlatıldığı Better Call Saul, New Mexico, Albuquerque'de geçiyor. Breaking Bad'de Saul Goodman olarak tanıdığımız, eski bir dolandırıcı olan Jimmy McGill'in zamanla nasıl Saul Goodman'a dönüştüğü anlatılıyor. Ayrıca yine dizide sevilen kötü karakterlerden olan Mike Ehrmantraut'un oğlunun ölümü sonrasında gelini ve torununa destek olabilmek için Juarez isimli uyuşturucu karteli ile bağlantılı olarak yaşadıkları da dizide gösterilenlerden. Dizide ayrıca Los Pollos Hermanos'un sahibi olan Gus Fring ve Salamanca'lar da bulunuyor. Better Call Saul, ilk olarak Breaking Bad sonrası AMC'de 8 Şubat 2015 tarihinde gösterime girmişti. Dizinin şimdiye kadar 5 sezonu yayınlandı.

Better Call Saul'un 13 bölümden oluşan altıncı ve son sezonunun çıkış tarihi belli oldu. AMC tarafından Better Call Saul'un 18 Nisan 2022 tarihinde altıncı ve son sezon prömiyerinin ardından sona ereceği duyuruldu. Son sezon iki ayrı bölüm halinde yayınlanacak. İlk 7 bölüm 18 Nisan 2022 tarihinden sonra her hafta birer bölüm halinde yayınlanacak. Dizinin son 6 bölümü ise 11 temmuz 2022 tarihinden itibaren yayınlanacak.

Final sezonunun çekimlerinin ilk olarak 2020 yılı eylül ayında başlaması planlanıyordu; ancak Covid-19 pandemisi nedeniyle çekimler ertelenmişti. Dizinin final sezonunun çekimleri 2021 yılı mart ayında başlamış, temmuz ayında Odenkirk'ün kalp krizi geçirmesi ve sette bayılması ile birlikte çekimlere ara verilmesi gündeme gelmiş, ağustos ayının ortalarında Odenkirk'ün bulunmadığı sahnelerin çekildiği duyurulmuştu. Eylül ayında ise Odenkirk'ün set çekimlerine geri döndüğü doğrulanmıştı.

Breaking Bad'de Bob Odenkirk'ün canlandırdığı Saul Goodman, uyuşturucu baronu olmak için ilerleyen Walter White'ın hukuk danışmanı olarak görev alıyordu. Better Call Saul dizisi, ilk gösteriminden bu tarafa Primetime Emmy Ödülleri'nde En İyi Drama ve En İyi Başrol Erkek Oyuncu dahil olmak üzere 100'ün üzerinde adaylık kazandı. Breaking Bad'in arkasındaki ekibin Breaking Bad sonrasında başarılı olup olmayacağı merak ediliyordu, ancak Better Call Saul kısa süre sonra ciddi bir başarı kazandı. Kimileri tarafından Breaking Bad'le boy ölçüşebileceği ve hatta ondan da iyi olduğu iddia edilen dizi, final sezonu ile birlikte tamamlanmış olacak.

Better Call Saul final sezonunun fragmanını izleyin:


Copyright © Gamend.NET
Sayfalarımız için en iyi verim Google Chrome tarayıcı ile 1920x1080 çözünürlükte sağlanır.
Sitemizde gizlilik politikası kuralları geçerlidir lütfen okuyunuz.
Sitemizde 52 adet gamend oyuncusu bulunuyor.

Gamend Teknoloji, Spor ve Oyun Haberleri
Powered by Erenet.info

Sayfa altı fırsatları: En güzel 3d oyunlar Türkiye'nin en iyi 3d oyun sitesi 3doyunlar.net de. IP adresim nedir? sorusunun yanıtı ipsorgu.com sitesinde.

www.gamend.net