Capcom geri sayıma başladı. Peki ne için geri sayım yapılıyor?

Kategori: Oyun Dünyası
Eklenme tarihi: 14 Şubat 2022, Pazartesi

Capcom'un sitesinde şu anda bir geri sayım mevcut. Geri sayımın ne ile ilgili olduğuna ilişkin çeşitli tahminler bulunuyor.

Capcom geri sayıma başladı. Peki ne için geri sayım yapılıyor?

Capcom'un internet sitesinde şu anda bir zamanlayıcı geri sayım halinde. ancak şirket tarafından bu geri sayımın sonunda ne görüleceğine ilişkin herhangi bir açıklama henüz yapılmış değil. Geri sayımın sona ermesinden sonra şirket tarafından bir Street Fighter duyurusu yapılacağına dair beklentiler bulunuyor.

Capcom'un Street Fighter Pro Tour Sezon Finali'nin geri sayımın bitişiyle denk gelecek olması, Capcom'un hayranlarına 2022 yılı ocak ayında "Street Fighter serisinin gelecekteki gelişimini dört gözle beklemelerini" söylemesi, Street Fighter'ın 35. yıldönümünü de işaret ediyor şeklinde yorumlar yapılıyor.

Bundan 5 yıl önce, yani 2017 yılında Capcom tarafından Street Fighter'ın 12 ana oyununun bir koleksiyonu olan Street Fighter 30th Anniversary Collection piyasaya sürülmüştü. Serinin en yeni oyunu Street Fighter V 2016 yılında yayınlandı. 1 yıl sonra ise Street Fighter V: Arcade Edition, son olarak da 2020 yılında Street Fighter V: Champion Edition olarak güncellenmişti.

Tabi bu tahminler de geri sayımla ilgili tek tahmin değil gibi. Zira bazıları da geri sayımda kulllanılan rakamların Resident Evil için kullanılan metne benzediğini, geri sayımın Capcom'un Resident Evil serisiyle ilgili bir duyuru olabileceğini iddia ediyor. Örneğin Resident Evil 4 Remake'in geliştirilmekte olduğu söylentisi var.

Netice olarak şu anda Capcom tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmış değil. Genel tahminler ise ikiye ayrılıyor, Street Fighter ve Resident Evil. Bakalım geri sayım bu iki oyunla mı ilgili, yoksa Capcom ters köşe yapıp başka bir duyuru mu yapacak? Sonucunu geri sayım sona erdiğinde öğreneceğiz.

Copyright © Gamend.NET
Sayfalarımız için en iyi verim Google Chrome tarayıcı ile 1920x1080 çözünürlükte sağlanır.
Sitemizde gizlilik politikası kuralları geçerlidir lütfen okuyunuz.
Sitemizde 59 adet gamend oyuncusu bulunuyor.

Gamend Teknoloji, Spor ve Oyun Haberleri
Powered by Erenet.info

Sayfa altı fırsatları: En güzel 3d oyunlar Türkiye'nin en iyi 3d oyun sitesi 3doyunlar.net de. IP adresim nedir? sorusunun yanıtı ipsorgu.com sitesinde.

www.gamend.net