Gran Turismo 7 çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu

Kategori: Oyun Dünyası
Eklenme tarihi: 20 Şubat 2022, Pazar

Gran Turismo serisinin yeni oyunu Gran Turismo 7'nin ilk piyasaya sürülme tarihi ve fiyatı belli oldu. Oyunla ilgili detaylar haberimizde.

Gran Turismo 7 çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu

Polyphony Digital tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanacak olan yarış oyunu Gran Turismo 7, Gran Turismo serisinin sekizinci ana hat oyunu konumunda. İlk kez Haziran 2020 tarihinde PlayStation 5 tanıtım etkinliğinde duyurulan oyun, PlayStation 5 ve PlayStation 4 için 4 Mart 2022 tarihinde piyasaya sürülecek.

Oyunda daha evvel Gran Turismo 5 ve Gran Turismo 6'da görülen dinamik zaman ve hava efektleri de yer alacak. Oyunun Gran Turismo Sport'ta olduğu gibi tek oyunculu modu bulunmasına rağmen, oyundaki ilerleyişinizi kaydedebilmek için oyun esnasında sürekli bir internet bağlantısı gerekecek. Bunun sebebinin ise bilgisayar korsanlığı ve hileyi önlemek olduğu açıklandı. Oyunun Arcade modunda ise internet gerekmeyecek ve bu mod çevrimdışı oynanabilecek.

Gran Turismo 7'nin PlayStation 5 versiyonu yüksek dinamik aralık desteği ile 4K çözünürlükte ve saniyede 60 kare hızında çalışacak. Bunun yanı sıra gelişmiş dokunsal geri bildirim, uyarlanabilir tetikleyiciler, gerçek zamanlı ışın izleme efektleri, 3D uzamsal ses ve azaltılmış yükleme süreleri gibi özelliklerin de oyunda yer alacağı açıklanmıştı.

Gran Turismo 7'de kaç araç bulunacak?
Gran Turismo 7'de 60’tan fazla otomotiv markası ile 400’den fazla otomobil bulunacağı açıklandı. Ayrıca bu sayının oyunun çıkmasından sonra gelecek olan güncellemelerle daha da artabileceği belirtiliyor.

Gran Turismo 7'de kaç pist bulunacak?
Gran Turismo 7'de oyuncuları 34 farklı konumda tam 97 farklı düzene sahip pist bulunacak. Ayrıca GT serisinin “Trial Mountain” “Deep Forest” ve “High Speed Ring” gibi pistleri de son teknolojiyle güncellenmiş şekliyle geri dönecek. Güncellemelerle birlikte yeni otomobillerin yanında yeni pistlerin de oyuna dahil olmasının planlandığı da açıklandı.

Gran Turismo 7 fiyatı ne kadar?
Haberi yaptığımız tarih itibariyle Gran Turismo 7'nin dijital standart sürümü Playstation 5 için 699 TL, Playstation 4 için 599 TL'ye ön siparişle alınabiliyor.
Gran Turismo 7 25. yıldönümü dijital deluxe sürümü ise hem Playstation 5 için hem de Playstation 4 için fiyatı 869 TL'ye ön siparişle alınabiliyor.

Copyright © Gamend.NET
Sayfalarımız için en iyi verim Google Chrome tarayıcı ile 1920x1080 çözünürlükte sağlanır.
Sitemizde gizlilik politikası kuralları geçerlidir lütfen okuyunuz.
Sitemizde 80 adet gamend oyuncusu bulunuyor.

Gamend Teknoloji, Spor ve Oyun Haberleri
Powered by Erenet.info

Sayfa altı fırsatları: En güzel 3d oyunlar Türkiye'nin en iyi 3d oyun sitesi 3doyunlar.net de. IP adresim nedir? sorusunun yanıtı ipsorgu.com sitesinde.

www.gamend.net