Instagram'a hikayeleri beğenme özelliği geldi

Kategori: Bilim & Teknoloji
Eklenme tarihi: 15 Şubat 2022, Salı

Popüler sosyal medya platformu Instagram'a bir yenilik daha geldi. Artık Instagram'da hikayeleri beğenme seçeneği bulunuyor.

Instagram'a hikayeleri beğenme özelliği geldi

Sosyal medya platformu Instagram'da belirli aralıklarla bazı özellikler ekleniyor. Bunlardan bazıları ses getiren ve kullanıcılar tarafından olumlu eleştirilerle karşılaşan özellikler oluyor. Örneğin beğenme sayılarının gizlenebilme özelliği ilk çıktığında üzerinde epeyce konuşulmuştu.

Yeni gelen özellikle de, artık hikayeleri beğenme özelliği eklendi. Yani, bir kişinin hikayesini görüntülediğinizde kendisiyle etkileşime geçmek için illa bir mesaj veya ifade göndermeniz gerekmeyecek. Bu özellikle birlikte, gönderilerde de olduğu gibi hikayeleri de beğenebileceksiniz. Bu beğenilerin özel olacağı ve sayılarının olmayacağı açıklandı.

Konu ile ilgili Instagram'ın başkanı olan Adam Mosseri bir tweet attı. Mosseri, "bugün kullanıma sunulmaya başladıktan sonra, artık DM göndermeden insanların hikayelerini beğenerek biraz sevgi gönderebilirsiniz. Hikayelerdeki beğeniler özeldir ve sayıları yoktur. Bunun yerine, Hikayeler görünüm sayfanızda insanların tutamaçlarının yanında kalpler olarak görünürler." şeklinde açıklamada bulundu.


Copyright © Gamend.NET
Sayfalarımız için en iyi verim Google Chrome tarayıcı ile 1920x1080 çözünürlükte sağlanır.
Sitemizde gizlilik politikası kuralları geçerlidir lütfen okuyunuz.
Sitemizde 63 adet gamend oyuncusu bulunuyor.

Gamend Teknoloji, Spor ve Oyun Haberleri
Powered by Erenet.info

Sayfa altı fırsatları: En güzel 3d oyunlar Türkiye'nin en iyi 3d oyun sitesi 3doyunlar.net de. IP adresim nedir? sorusunun yanıtı ipsorgu.com sitesinde.

www.gamend.net