Hi Octane hileleri / hile kodları

[Alt]+[F1] = Kendinizi yok edin.
[Alt]+[F2] = Tüm rakipleri yok edin.
[Alt]+[F3] = Tam depo yakıt.
[Alt]+[F4] = Maksimum cephane.
[Alt]+[F5] = Maksimum zırh.
[Alt]+[F6] = Bir tur daha.
[Alt]+[y] = Autopilot AÇIK.
[Alt]+[c] = Autopilot KAPALI.

Bazı versiyonlarda yukarıdaki hileleri çalıştırabilmek için BULLFROG logolu bulmacayı çözmeniz gerekebilir. Bu bulmacaya ulaşabilmek için [Ctrl]+[Tab] tuş kombinasyonunu uygulayın. Bulmacayı çözüdkten sonra tekrar [Ctrl]+[Tab] tuş kombinasyonunu uygulayın.

UYARI: Sitemizde bulunan hile kodları internet ortamında derlenmiş olan içerikler olup, oyun sayısının oldukça fazla olması nedeniyle tarafımızca test edilme şansı bulunmamakta olup, sitemiz hile içeriğinin doğruluğunu ve güvenliğini teyit edememektedir. Bu nedenle sitemizde yazılı bulunan hileleri kullanmaya karar vermeniz durumunda sorumluluğun tamamen size ait olduğunu bilmelisiniz.


Hile Hakkında

Platformu: PC
Eklenme tarihi: 5 Ocak 2008, Cumartesi

Etiketler: Hi Octane

Oyun ile ilgili etiket arama ifadeleri: Hi Octane hileleri, Hi Octane hile kodları, Hi Octane hile

Copyright © Gamend.NET
Sayfalarımız için en iyi verim Google Chrome tarayıcı ile 1920x1080 çözünürlükte sağlanır.
Sitemizde gizlilik politikası kuralları geçerlidir lütfen okuyunuz.
Sitemizde 150 adet gamend oyuncusu bulunuyor.

Gamend Teknoloji, Spor ve Oyun Haberleri
Powered by Erenet.info

Sayfa altı fırsatları: En güzel 3d oyunlar Türkiye'nin en iyi 3d oyun sitesi 3doyunlar.net de. IP adresim nedir? sorusunun yanıtı ipsorgu.com sitesinde.

www.gamend.net