Red Dead Redemption 2 hileleri / hile kodları

Rockstar Games tarafından geliştirilerek dağıtımı yapılan, PC, Playstation 4 ve Xbox One platformlarında oynanabilen başarılı aksiyon-macera oyunu Red Dead Redemption 2 oyununda işinizi kolaylaştırabilecek bazı hileler bulunuyor. "Red Dead Redemption 2'de hile nasıl yapılır" sorusunun cevabı ve "Red Dead Redemption 2 hile kodları" bu yazıda.

UYARI: Aşağıdaki hile kodlarını kullanmanız durumunda, Red Dead Redemption 2 (RDR 2) oyununda başarım ve kupa kazanmanız engellenecektir. Ayrıca oyunda ilerlemeniz ve oyunu kaydetmeniz de mümkün olmayacaktır. Hile kodlarını, bunları bilerek kullanmak veya kullanmamak konusunda bir karar vermeniz önerilir. Tavsiyemiz, eğer bu hile kodlarını kullanacaksanız, yalnızca özgürce dolaştığınız, görev yapmadığınız esnada eğlence amaçlı olarak bu kodları kullanmanız. Aksi takdirde hile kodu kullanmadan oyunu oynamanızı öneriyoruz. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi, hile kullanmak oyunda ilerlemenizi ve oyunu kaydetmenizi engelleyeceği gibi, ayrıca oyundaki başarımları ve kupaları kazanmanızın da önünü kapatacaktır.

Hile kodlarını girdiğinizde, ilgili hilenin açıldığına ilişkin bir mesaj gelecektir. Hileyi tekrar kapatmanız durumunda başarımları tekrar kaydetmeniz mümkün olacaktır. Hile menüsünde hileleri Açık veya Kapalı konumuna getirebilirsiniz.

Hileleri kullanmaya başlamadan önce, oyununuzu kaydettiğinizden emin olun. Bu şekilde, o ana kadar oynadığınız oyunu saklamış olacaksınız.

Daha sonra, hileleri girebilmek için oyunu duraklatın. Ayarlar bölümüne girin. Hile menüsünü açın. (Xbox kullanıyorsanız Y tuşuna basarak, Playstation kullanıyorsanız Üçgen tuşuna basarak açabilirsiniz.) Metin çubuğunu açarak hile kodunu girebilirsiniz.

"Red Dead Redemption 2 hile kodları"
A simple life, a beautiful death - Temel silahların yüklenmesi sağlanır
Death is silence - Poison Knives, Machete, Tomahawks ve Homing Tomahawks gibi gizli silahlar.
History is written by fools - Off-hand holster, Double-Action revolver, Schofield Revolver, Double-Barreled Shotgun gibi silahşör silahlarının eklenmesini sağlamaktadır.
Greed is now a virtue - 500 dolar ekler.
Vanity. All is vanity - Arthur'un gardırobundaki kıyafetlerin hepsinin kilidini açar.
Be greedy only for foresight - Sınırsız Deadeye rezervi sağlar.
I seek and I find - Deadeye'daki yetenek seviyenizi Rank 5'e ayarlamanızı sağlar.
The best of the old ways - Posta arabası oluşturur.
Share - maksimum tedarik seviyelerini artırmaya ve defter yükseltmelerinin kilidinin açılmasına yarar.
Eat of Knowledge - Craftable tariflerini öğrenirsiniz
Keep your dreams simple - At arabası oluşturur.
Run! Run! Run! - Yarış atı oluşturur.
Guide me better - Deadeye'da hedeflerin otomatik boyanmasını sağlar.
You want freedom - Aranma puanınız azalır.
You want punishment - Aranma puanınız artar.
A fool on command - Sarhoş olmanızı sağlar.
You flourish before you die - Dayanıklılık, sağlık ve dead eye çubuklarının doldurulmasını sağlar.

UYARI: Sitemizde bulunan hile kodları internet ortamında derlenmiş olan içerikler olup, oyun sayısının oldukça fazla olması nedeniyle tarafımızca test edilme şansı bulunmamakta olup, sitemiz hile içeriğinin doğruluğunu ve güvenliğini teyit edememektedir. Bu nedenle sitemizde yazılı bulunan hileleri kullanmaya karar vermeniz durumunda sorumluluğun tamamen size ait olduğunu bilmelisiniz.


Hile Hakkında

Platformu: PC
Eklenme tarihi: 19 Ocak 2022, Çarşamba

Etiketler: Red Dead Redemption

Oyun ile ilgili etiket arama ifadeleri: Red Dead Redemption 2 hileleri, Red Dead Redemption 2 hile kodları, Red Dead Redemption 2 hile

Copyright © Gamend.NET
Sayfalarımız için en iyi verim Google Chrome tarayıcı ile 1920x1080 çözünürlükte sağlanır.
Sitemizde gizlilik politikası kuralları geçerlidir lütfen okuyunuz.
Sitemizde 56 adet gamend oyuncusu bulunuyor.

Gamend Teknoloji, Spor ve Oyun Haberleri
Powered by Erenet.info

Sayfa altı fırsatları: En güzel 3d oyunlar Türkiye'nin en iyi 3d oyun sitesi 3doyunlar.net de. IP adresim nedir? sorusunun yanıtı ipsorgu.com sitesinde.

www.gamend.net