Siyah kutu topu açmak için – Oyuncuların kendini tanıttığı ve eşyaları hakkında konuştuğu ekranda sırasıyla R1, Sol, Sol, Aşağı, Yuvarlak, Yuvarlak tuşlarına basın.
Sonsuz turbo - Oyuncuların kendini tanıttığı ve eşyaları hakkında konuştuğu ekranda sırasıyla L1, R1, Sağ, Yukarı, Yuvarlak, Yuvarlak tuşlarına basın.
Maksimum güç modu - Oyuncuların kendini tanıttığı ve eşyaları hakkında konuştuğu ekranda sırasıyla L1, R1, Sol, Sağ, Kare, Kare tuşlarına basın.
Sınırsız spot ışığı - Oyuncuların kendini tanıttığı ve eşyaları hakkında konuştuğu ekranda sırasıyla L1, R1, Aşağı, Sağ, Kare, Yuvarlak tuşlarına basın.
Eski okul topu için - Oyuncuların kendini tanıttığı ve eşyaları hakkında konuştuğu ekranda sırasıyla R1, Sağ, Sol, Sol, Kare, Yuvarlak tuşlarına basın.
Göz bebeği şeklindeki top için - Oyuncuların kendini tanıttığı ve eşyaları hakkında konuştuğu ekranda sırasıyla R1, Sağ, Aşağı, Yukarı, Yuvarlak, Yuvarlak tuşlarına basın.
Büyük vuruşlar için - Oyuncuların kendini tanıttığı ve eşyaları hakkında konuştuğu ekranda sırasıyla L1, R1, Yukarı, Yukarı, Yuvarlak, Kare tuşlarına basın.
Dünya şeklindeki top için - Oyuncuların kendini tanıttığı ve eşyaları hakkında konuştuğu ekranda sırasıyla R1, Sağ, Sağ, Sol, Yuvarlak, Yuvarlak tuşlarına basın.
Plaj topu için - Oyuncuların kendini tanıttığı ve eşyaları hakkında konuştuğu ekranda sırasıyla R1, Sağ, Sağ, Aşağı, Kare, Yuvarlak tuşlarına basın.
Eski tıp için - Oyuncuların kendini tanıttığı ve eşyaları hakkında konuştuğu ekranda sırasıyla R1, Sol, Yukarı, Yukarı, Kare, Kare tuşlarına basın.
Çocuk topu için - Oyuncuların kendini tanıttığı ve eşyaları hakkında konuştuğu ekranda sırasıyla R1, Sol, Sağ, Sağ, Kare, Kare tuşlarına basın.
Farklı Tsunami Takımı - Oyuncuların kendini tanıttığı ve eşyaları hakkında konuştuğu ekranda sırasıyla Yuvarlak, Kare, Aşağı, Yukarı, Sağ, Sol tuşlarına basın.
Farklı Volta Takımı - Oyuncuların kendini tanıttığı ve eşyaları hakkında konuştuğu ekranda sırasıyla Kare, Yuvarlak, Aşağı, Yukarı, Aşağı, Yukarı tuşlarına basın.
Farklı Subzero Takımı - Oyuncuların kendini tanıttığı ve eşyaları hakkında konuştuğu ekranda sırasıyla Kare, Kare, Aşağı, Sağ, Sol, Yukarı tuşlarına basın.
Farklı Spirit Takımı - Oyuncuların kendini tanıttığı ve eşyaları hakkında konuştuğu ekranda sırasıyla Kare, Kare, Aşağı, Aşağı, Sol, Sağ tuşlarına basın.
Farklı El Fuego Takımı - Oyuncuların kendini tanıttığı ve eşyaları hakkında konuştuğu ekranda sırasıyla Yuvarlak, Yuvarlak, Aşağı, Aşağı, Sağ, Sol tuşlarına basın.
Farklı Toxic Takımı - Oyuncuların kendini tanıttığı ve eşyaları hakkında konuştuğu ekranda sırasıyla Kare, Yuvarlak, Aşağı, Yukarı, Yukarı tuşlarına basın.
Bütün Farklı Takımlar - Oyuncuların kendini tanıttığı ve eşyaları hakkında konuştuğu ekranda sırasıyla Yuvarlak, Kare, Aşağı, Aşağı, Aşağı, Aşağı tuşlarına basın.
Klasik Film Modu için - Oyuncuların kendini tanıttığı ve eşyaları hakkında konuştuğu ekranda sırasıyla Yuvarlak, Kare, Yuvarlak, Kare, Yuvarlak, Kare, Sol, Sağ, Sol, Sağ, Sol, Sağ tuşlarına basın.
Modern Film Modu için - Oyuncuların kendini tanıttığı ve eşyaları hakkında konuştuğu ekranda sırasıyla Kare, Yuvarlak, Kare, Yuvarlak, Kare, Yuvarlak, Sağ, Sol, Sağ, Sol, Sağ, Sol tuşlarına basın.
Stadyumları açmak için – Sadece bu kodu gitmeniz yeterli:
R1, R1, Sağ, Sağ, Yukarı, Yukarı, Yukarı, Yukarı, Yukarı, Yuvarlak, Yuvarlak tuşlarına basın.
UYARI: Sitemizde bulunan hile kodları internet ortamında derlenmiş olan içerikler olup, oyun sayısının oldukça fazla olması nedeniyle tarafımızca test edilme şansı bulunmamakta olup, sitemiz hile içeriğinin doğruluğunu ve güvenliğini teyit edememektedir. Bu nedenle sitemizde yazılı bulunan hileleri kullanmaya karar vermeniz durumunda sorumluluğun tamamen size ait olduğunu bilmelisiniz.