Triple Play 2000 hileleri / hile kodları

EA Dream Team:
Takım seçme ekranında, scroll tuşuna mouse'un sağ tuşu ile arka arkaya basın ve Dream Team'le (rüya takımı) oynama şansı elde edin.

Kamera kontrolu:
Oyun sırasında klavyenin üst sırasındaki 1+2+3+4 tuşlarını basılı tutun ve Sağ, Sol, Yukarı, Aşağı, Sağ, Sol tuşlarına sırayla basın. Doğru yaparsanız bir ses çıkacak ve artık ok tuşlarıyla kamera açısını değiştirebileceksiniz.

UYARI: Sitemizde bulunan hile kodları internet ortamında derlenmiş olan içerikler olup, oyun sayısının oldukça fazla olması nedeniyle tarafımızca test edilme şansı bulunmamakta olup, sitemiz hile içeriğinin doğruluğunu ve güvenliğini teyit edememektedir. Bu nedenle sitemizde yazılı bulunan hileleri kullanmaya karar vermeniz durumunda sorumluluğun tamamen size ait olduğunu bilmelisiniz.


Hile Hakkında

Platformu: PC
Eklenme tarihi: 1 Ocak 2008, Salı

Etiketler: Triple Play 2000

Oyun ile ilgili etiket arama ifadeleri: Triple Play 2000 hileleri, Triple Play 2000 hile kodları, Triple Play 2000 hile

Copyright © Gamend.NET
Sayfalarımız için en iyi verim Google Chrome tarayıcı ile 1920x1080 çözünürlükte sağlanır.
Sitemizde gizlilik politikası kuralları geçerlidir lütfen okuyunuz.
Sitemizde 28 adet gamend oyuncusu bulunuyor.

Gamend Teknoloji, Spor ve Oyun Haberleri
Powered by Erenet.info

Sayfa altı fırsatları: En güzel 3d oyunlar Türkiye'nin en iyi 3d oyun sitesi 3doyunlar.net de. IP adresim nedir? sorusunun yanıtı ipsorgu.com sitesinde.

www.gamend.net