Dying Light 2 harika bir başlangıç yaptı

Kategori: Oyun Dünyası
Eklenme tarihi: 7 Şubat 2022, Pazartesi

Piyasaya sürülmesinin üzerinden fazla bir zaman geçmemiş olmasına rağmen şimdiden Dying Light 2 yoğun ilgiyle başarısını kanıtlamış gözüküyor.

Dying Light 2 harika bir başlangıç yaptı

Techland tarafından geliştirilen ve yayınlanan aksiyon-RPG, hayatta kalma-korku oyunu Dying Light 2: Stay Human 4 şubat 2022 tarihi itibariyle piyasaya sürülmüştü. Henüz piyasaya sürülmesinin üzerinden fazla bir zaman geçmemiş olmasına rağmen oyuna yoğun bir ilgi bulunuyor ve bu ilginin de giderek daha da artması muhtemel gibi.

Özellikle PC platformunda oldukça iyi bir grafik çizen oyun, Steam'de eşzamanlı 275.000 oyuncu rakamına ulaştı bile. Bu sonuçla birlikte oyun, Steam'de en çok oynanan oyunlardan biri yapıyor. Oyunun yalnızca Steam'de olmadığını ve Epic Games veya diğer mağazalardan da satıldığını, ayrıca Playstation 5, Xbox Series X/S, Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch platformlarında da satışa çıktığını hesaba katarsak, oyunun yoğun bir ilgiyle oynandığını söylemek yanlış olmaz.

Serinin ilk oyunu olan Dying Light'ın eşzamanlı oyuncu sayısının 6 katından daha fazla bir rakam elde edilmiş durumda. Dying Light 2, bu rakamla birlikte Steam'de "tüm zamanlarda eşzamanlı en yüksek oyuncu sayısı" sıralamasında da oyun 23. sıraya yerleşti.

Oyunun video oyun sitelerindeki incelemelerinde aldığı puanlar çok yüksek olmamasına rağmen bu kadar fazla oyuncuyu çekmesi de ilginç bir gelişme.

Haberi yaptığımız tarih itibariyle PC platformunda Dying Light 2: Stay Human'ın standart versiyonu Steam ve Epic Games'te 349 TL'ye satılıyor.

Bunlar da ilginizi çekebilir;
- Dying Light 2 Sistem Gereksinimleri
- Dying Light 2: Stay Human hileleri
- Dying Light 2 Trailer

Copyright © Gamend.NET
Sayfalarımız için en iyi verim Google Chrome tarayıcı ile 1920x1080 çözünürlükte sağlanır.
Sitemizde gizlilik politikası kuralları geçerlidir lütfen okuyunuz.
Sitemizde 72 adet gamend oyuncusu bulunuyor.

Gamend Teknoloji, Spor ve Oyun Haberleri
Powered by Erenet.info

Sayfa altı fırsatları: En güzel 3d oyunlar Türkiye'nin en iyi 3d oyun sitesi 3doyunlar.net de. IP adresim nedir? sorusunun yanıtı ipsorgu.com sitesinde.

www.gamend.net